top of page

Vi vil gerne byde dig velkommen

 

Gennem hele livet udsættes vi som mennesker for mange forskellige prøvelser og udfordringer. De fleste kan vi selv klare, og måske får vi støtte fra vores familie, venner eller kollegaer.

 

Problemerne kan imidlertid være for store og kan overstige de erfaringer og ressourcer vi har tilrådighed, hvilket kan resultere i, at der opstår et behov for at tale med en psykolog. Der kan være tale om pludselige og voldsomme ændringer i vores liv, så som ulykker, skilsmisse, kritisk sygdom, dødsfald eller andre former for sorg og tab. Der kan også bare være tale om manglende trivsel eller helt andre forhold, der gør, at vi mister grebet om vores liv.

 

I Psykologhuset er vi to kvalificerede, engagerede og seriøse psykologer, der arbejder ud fra værdier som respekt og nærvær. Vi vedligeholder og udvikler løbende vores faglighed gennem kurser og efteruddannelse, så vi kan yde dén individuelle støtte og hjælp, der kan være nødvendig for, at du på ny etablerer tilstrækkelig fodfæste og overblik til at gå videre i livet.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

bottom of page