top of page

 

Vi tager imod alle henvendelser

 

_________________________________________

 

Prisliste for private henvendelser uden tilskud og uden henvisning fra praktiserende læge gældende pr. 1. 5..2022

 

Individuel terapi, 1050 kr i timen

(varighed 50-60 minutter)

 

Parterapi, 1575 kr 

(varighed 1 1/2 time)

_________________________________________

Prisliste og takster for samtaler med tilskud fra den offentlige sygesikring forefindes på Psykologforeningens hjemmeside. Du skal være opmærksom på, at der er en egenbetaling.

_____________________________________________

 

ØVRIGE OPGAVER

 

Ved udførelsen af andre opgaver aftales prisen særskilt med psykologen

 

I forhold til udførelsen af skriftligt materiale, er priserne fastsat. Her følger vi retningslinierne for Social-psykiatrisk samarbejde udarbejdet af Dansk Psykolog Forening og Kommunernes Landsforening

 

HENVISNING FRA LÆGEN

Har du fået en henvisning fra din læge, så betyder det, at du kan få tilskud til samtalerne fra den offentlige sygesikring. Dog skal du selv betale en del af samtalerne. 

 

En sygesikringshenvisning er på i alt 12 samtaler. I nogle tilfælde kan man få en genhenvisning. Du skal være opmærksom på, at selvom din læge har givet en henvisning, så kan psykologen være nødsaget til at afvise samtaler med tilskud fra det offentlige, hvis henvisningen ikke er givet efter gældende regler. 

 

Det kan være vanskeligt at gennemskue priserne, som er fastsat af Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening. Der er andre taktster for børn og unge ligeledes fastsat af Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening. 

 

Praksisoverenskomsten:

http://www.dp.dk/wp-content/uploads/pok_oktober_20141.pdf

Vær opmærksom på, at der er forskel på taksterne for pkt 1-9 og 10-11, samt for første og efterfølgende samtaler. Din psykolog vil kunne oplyse dig om de konkrete takster.

bottom of page