top of page

Autoriseret, medlem af 

Dansk Psykolog Forening

 

Specialist i Psykotraumatologi 

Tilknyttet den offentlige sygesikring

 

Netværkspsykolog for Psykologordningen

 

Modtager både privatbetalende klienter  og klienter med offentligt tilskud.

 

Tilbyder rådgivning, coaching og terapi af unge, voksne og par. I særlige situationer krisehælp til børn.

Email:

bkolesen@pm.me

Mobiltelefon: 40 51 66 78

Onlinebooking:

Er du i et igangværende forløb, kan du via linket nedenfor gå ind og oprette eller ændre tider. Vigtigt - du skal ikke trykke på "ny bruger", da du automatisk er oprettet i forvejen.

https://equus.cgmnet.dk/active/booking.php?_klinik=010920210907010920210907

 

Birthe Kyed Olesen (Født 1953)

 

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet og har en bred klinisk erfaring indenfor mange problemstillinger. Siden 2001 har jeg været privatpraktiserende psykolog. Herudover har jeg mangeårig erfaring med erhvervspsykologiske opgaver, idet jeg tidligere har arbejdet som bl.a. personaleleder i det private erhvervsliv.

 

Min terapeutiske tilgang tilpasses det enkelte menneske med udgangspunkt i f.eks. den kognitive- eller psykodynamiske metode. Jeg yder psykologisk hjælp, rådgivning og terapi til mennesker, der er særligt ramt af: angst og depression, stressrelaterede problemer, PTSD, sorg og krise opstået efter sygdom, dødsfald, skilsmisse, trusler, voldtægter og seksuelle overgreb, overfald eller røveri. Jeg arbejder endvidere med mennesker, der er havnet i prostitution.

 

Du kan også henvende dig til mig, hvis du har behov for et samtaleforløb indenfor familiemæssige problemer, samlivs-, ungdoms- eller identitetsproblemer, manglende selvværd og selvtillid, eller ofte havner i konfliktsituationer både hjemme og på arbejdet. 

 

Mit kendskab til arbejdsrelaterede problemstillinger gør, at jeg tilbyder supervision og coaching til både den enkelte medarbejder, ledere og hele medarbejdergruppen - både i private og offentlige virksomheder.

 

Min særlige interesse for håndtering af kriser, stress, konflikter, trivsel og forandringer i arbejdslivet betyder, at jeg  også afholder kurser og foredrag indenfor disse områder. Jeg kan tilbyde de enkelte fagområder både på medarbejder- og lederniveau i private og offentlige virksomheder. 

 

bottom of page