Autoriseret, medlem af Dansk Psykolog Forening 

 

Tilknyttet den offentlige sygesikring

 

Netværkspsykolog hos Veterancentret, Ringsted

 

Modtager både privatbetalende klienter  og klienter med offentligt tilskud. 

 

Samarbejder med offentlige og private institutioner, private virksomheder, staten og kommuner.

 

Tilbyder rådgivning, coaching og terapi af unge, voksne og par

 

Email:

pernillemarcker@pm.me

(Sikker mail jf den nye persondataforordning. Anvendelse af sikker mail forudsætter, at du installerer mailprogrammet Protonmail. Programmet er gratis at oprette. Du finder det ved at google Protonmail)

Mobiltelefon: 40 25 99 60

Onlinebooking: Er du i et igangværende forløb, kan du via linket nedenfor gå ind og oprette eller ændre tider. Vigtigt - du skal ikke trykke på "ny bruger", da du automatisk er oprettet i forvejen. 

https://www.mibitequus.dk/booking.php?_klinik=769029769029

 

 

Pernille Marcker (Født 1960)

 

Jeg er autoriseret psykolog og uddannet fra Århus Universitet i 2001. Jeg har tidligere arbejdet som sygeplejerske med omfattende kendskab til psykiatrien i forhold til såvel patienter som pårørendearbejde. 

 

Som psykolog har jeg erfaring fra Center for Selvmordsforebyggelse i Risskov og har været ansat i distriktspsykiatrien i Viborg i 2 år, hvor jeg bl.a. har lavet udredninger og psykologiske undersøgelser, samt deltaget i udvikling af et intensivt behandlingstilbud til mennesker med personlighedsforstyrrelser, samt implemtering af og arbejdet med kognitive behandlingstilbud til mennesker med angst og depression. 

 

Jeg har været privatpraktiserende psykolog siden 2003 og har mangeårig erfaring indenfor en bred vifte af problemstillinger - herunder bl.a. behandling af kriser, stresstilstande og belastningsreaktioner, lavt selvværd og selvusikkerhed, dødsfald, sorg, samt angst og depression. Jeg har gennem mange år især været optaget af behandling af unge og voksne med traumer og PTSD - herunder især traumatiserede soldater, voldtægtsofre, og mennesker der har været udsat for seksuelle overgreb. 

 

De psykologiske metoder jeg anvender i terapierne tilpasses det enkelte menneske og den konkrete problemstilling. Jeg har både en psykodynamisk og en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang. Jeg har en særlig interesse for sammenhængen mellem krop og psyke i mit arbejde og anvender anderkendte teknikker fra traumeforskningen.

 

Jeg har mangeårig erfaring med at arbejde tværfagligt, når det er nødvendigt.  Jeg tilbyder supervision, undervisning og har mangeårig erfaring med gruppeterapi.